Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sziasztok!

Nem is tudom, hogy mitévő legyek már, de ami itt folyik Magyarországon az elképesztő.

Hogy miért? Olvassátok el ezt a cikket,amiben egy mondat sem igaz, illetve az utolsó mondatot, amit állítólag ÉN nyilatkoztam is, csak úgy a számba adták....nem lett egyeztetve sem velem, sem Judyval,mivel Ő még külföldön volt!!!!

http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=30090

Ez elképesztő, kértünk egy kompenzációt,ami ma jött le, és sajnos az sem úgy lett lehozva, ahogyan Én és Judy jóváhagytuk.Ja időközben a BORS le is szedte az on-line felületről!!!!Na ez röhej.

Itt betelt a pohár, ha a BORS a mai nap nem jelentkezik egyezkedésre, sajnos ebből botrány lesz.

A kompenzációs cikk linkje, de előtte az az írás,amit kértünk, hogy jöjjön le, idézem:

Földvári Zsófi - BORS újságtól

Helló lányok! 
Íme a kompenzációs anyag. Remélem ezzel elégedettek vagytok!
Puszi, és elnézéseteket kérem az előző anyag miatt....
puszi: Zsófi


Judy Neró mégis békül?


Az ex pornószínásznő bár valóban félt attól, hogy a börtön milyen embert farag volt férjéből, a frissen szabadult férfi kellemes meglepetést okozott: még az is lehet, hogy újra összejön az egykori házaspár.


Pár nap kellett csak ahhoz, hogy Judy Nero rájöjjön: a férje, akitől azért vált el, mert az megcsalta őt, jobb ember lett a börtönben. A férfit öt hónapnyi együttélés után vitték el a kommandósok, a házasságukat másfél év után bontották fel hivatalosan. Judy akkor azt mondta, hogy nem tud a végtelenségig várni valakire, hiszen 33 éves, ezért közösen megegyeztek, hogy elválnak. A volt pornószínésznőben voltak félelmek, hogy vajon MILYEN ilyen emberré válik a volt ura a börtönben, de legnagyobb meglepetésére kellemesen csalódott:
– Amikor börtönbe került, és már hónapok óta bent volt, úgy érzetem, nem tudok az örökkévalóságig várni rá. Már jócskán benne vagyok a korban, már ami a gyermekvállalást illeti, szóval úgy éreztem kénytelen vagyok új életet kezdeni, nélküle. Megértő volt, de tudtam, hogy nagyon bántja a dolog. – meséli Judy. – Aztán a napokban kiszabadult, és megmondom őszintén, hogy tényleg féltem, hogy vajon milyen változásokon ment át, amíg be volt zárva, de legnagyobb meglepetésemre kellemesen csalódtam. Jelenleg lakhelyelhagyási-lakóhely tilalom alatt van, vagyis nem mehet el otthonról, de sokat tudunk telefonon beszélni. Ezek a beszélgetések mind nagyon jó hangulatúak, tulajdonképpen újra megismerjük egymást. Kellemes vele beszélgetni, udvarol, és nyitott rá, hogy újra kezdjük. Én persze nem szeretnék semmit elkapkodni, de megmondom őszintén, hogy nem zárkózom el teljesen. Életem legboldogabb kilenc hónapját töltöttem vele, és most megint úgy érzem, hogy ő lehetne a gyermekeim apja--->ez kimarad. Persze ez még a jövő zenéje. Még időre van szükségem, hogy újra kinyíljak lelkileg. 
Földvári Zsófi
 
Kiegészítőleg: aláhúzott kimaradjon.
 
A két nappal ezelőtt megjelent cikkben arról hallhattunk, hogy erőszakos volt velem, ami egyáltalán nem igaz, soha nem kellett tőle rettegnem, mindig jól kijöttünk egymással.
Valóban sok munkám van mostanában, sokat vagyok külföldön, ezért nem mindig tudom felvenni a telefonomat, de soha nem volt olyan, hogy exem zaklatott volna telefonon.Az exemnek volt hivatalos munkája akkoriban, és csak egyszer tévedt rossz útra,nem illegális úton kereste a pénzt.
ZSÓFI a pirossal írtak nagyon fontosak-ezek feltétlen legyenek benne, mert ezek döntően hatnak majd a férfi életére, ezért nemmindegy mi jött le!!!!!!!!!!!!!!!
Jelezz vissza kérlek, ha ez okés!!!!!
Nagyon fontos!


Hajnika
--
Üdvözlettel:
F.Hajni - Judy Nero Menedzsere - www.judynero-menedzsment.blog.hu

VÉGSZÓ: amennyiben az újság nem lesz hajlandó tárgyalni, PERELÜNK!

F.Hajni

 

Címkék: újság per ügyvéd botrány újságíró nero judy kompenzáció bors újság

A bejegyzés trackback címe:

https://judynero-menedzsment.blog.hu/api/trackback/id/tr562037338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása