Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Visszalépett a pertől Judy Nero

 2010.03.13. 14:49

Mint már megírtam és sok másik helyen is olvadshattátok már, Judy Nero úgy érzi, hogy a TV2 Mokkájának műsorvezetői átverték és megalázták őt.

A pornószínésznő azt fontolgatta, hogy jogi útra tereli az ügyet, de mára lecsillapodtak a kedélyek, és vélhetően sikerül békés megoldást találni a problémára, mert jogi képviselőnkkel konzultálva egyaránt megegyezésre jutottunk,hogy a TV2 és mi is emberi módon rendezzük ezt a kis bakit,de részletesen itt olvashattok róla:

http://www.storyonline.hu/hirek/judy_nero_ugy/22868/

 

Ez nagyon jó tanuló eset lehet majd a TV2-nek is, hiszen nap mint nap megesik ez a Mokkában ,mert másnap én is megnéztem ezt a műsort és akkor pedig egy Honvédelmi miniszter tett megjegyzést Kárász Róbertnek,hogy : Azt hiszem nem ezért lettem behívva....! és erre Kárász témát váltott.

Milyen világ van!

Ez nagyon szomorú :-(((((( 

F.Hajni

 

 

 

Címkék: tv2 jog per ügyvéd mokka nero judy kárász

A bejegyzés trackback címe:

https://judynero-menedzsment.blog.hu/api/trackback/id/tr401836735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása