Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

JUDY NERO HASONMÁST KERESÜNK

 2010.08.08. 11:07

Üdv mindenkinek!

Ez a blogbejegyzés marad a legfelül, mert nagyon rövid az idő, és reménykedem abban, hogy találunk JUDY VIDEOKLIPPJÉHEZ egy hasonmást.A klippet augusztusban szeretnénk forgatni, de ez attól is függ, hogy sikerül e mindennel elkészülnünk, Judy már készen állt, így elénekelte a két DJ által szerkesztett zenét, de most a klipphez hasonmást keresünk!

AKINEK VAN KEDVDE JUDY klippjében szerepleni, és úgy érzi hasonlít a művésznőre azonnal jelentkezzen ezen az email címen: info@showgirls.hu .

Azoknak is várom fényképes, és elérhetőségét, akik csak úgy szeretnének a klippben szerepleni. Nagyon fontos telefonos elérhetőséget adjatok meg!

 

Az éneklésről egy cikk:

http://www.storyonline.hu/hirek/judy_nero_ujra_enekel_keresik/26266/

Várom a bátor jelentkezőket, és a HASONMÁSOK jelentkezését, akik természetesen egy castingon lesznek kiválogatva, és a nyertes egy kisebb ajndékot is kap tőlem!

F.Hajni

Címkék: érdekes zene vélemény munka film tv2 újság szórakozás modell tánc erotika újdonság nero tehetség éneklés judy beach hasonmás extra tabu tv

A bejegyzés trackback címe:

https://judynero-menedzsment.blog.hu/api/trackback/id/tr262206988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása