Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Judy Néro énekelni szeretne

 2010.03.31. 17:24

Üdv ismét mindenkinek!

 

Újabb hírekkel tudok szolgálni nektek, mégpedig azzal, hogy hamarosan Judy Nero-t újra énekelni hallhatjátok, meglepetésként egy új zenei stílusban mutatja majd meg magát, a zenéket, dalokat egy ifjú és nagyon tehetséges hangmérnök-dalszövegíró fiú szolgáltatja a hölgy számára.

Őt is megismeritek majd, mert érdemes lesz, hiszen több éve hallhatóak dalai énekesek és zenekarok előadásában.

Judy Nero-nak első pillantásra megtetszett a fiú hozzá állása, és mérhetetlen nagy tehetsége a dalszövegek írásában, és hangszerelésében.

Judy Nero régóta tervezi már újabb felbukkanását a zene terén, de most érezte magát újra készen ahhoz, hogy bedobhassa újúlt erővel Önmagát. Magánéleti kisebb komplikációi után most érzi úgy, hogy eljött az ideje, hogy életét egy újabb útra terelje, ez pedig nem más,mint a zene és a sajtó! Az éneklés elkezdésében több emebernek kikérte véleményét, és az Ő összegzett tanácsukra lépi meg a lépést, amint haza érkezik Németországból Húsvét után.

Én még a héten le is adok egy interjút egy ismert Tv-ben ezzel kapcsolatban, hogy mindenki értesüljön erről, aki nem olvassa a Blogot!

 

 

Köszönöm figyelmeteket és remélem sikerül elnyerni majd zenei tetszéseteket is Judy Nero-nak!

F. Hajni

 

 

Címkék: újság szórakozás playboy reklam nero női szerkesztő kikapcsolódás éneklés blokk judy kereso pornósztár hajcica

A bejegyzés trackback címe:

https://judynero-menedzsment.blog.hu/api/trackback/id/tr261884556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása